Win een uitje met jullie BSO!

 

Win, win, win! 

Alleen al meedoen met Aan de Bakdag is winst voor alle bakkers en kopers van cupcakes natuurlijk, maar de echte winst is er voor de kinderen in Kenia die jullie helpen met deze actie. Omdat iedereen zo hard aan de slag gaat, lijkt het ons leuk dat jullie als deelnemende BSO's extra prijzen kunnen winnen.

Haal het meeste geld op! 

Haal het meeste geld op! Wie het meeste geld ophaalt, wint een prachtig prijs! Allereerst natuurlijk eeuwige roem. Daarnaast winnen jullie als BSO toegangskaartjes voor 20 personen voor de prachtige attractie THIS IS HOLLAND waar je zowel leert als vliegt over Nederland. Meer weten? Ga naar www.thisisholland.com  

Maak de mooiste verkoopkraam!

Ook kunnen jullie als BSO weer een prachtige verkoopkraam maken. Onder leiding van een vakkundige jury, bestaande uit onder meer SOS Kinderdorpen ambassadeur Kim-Lian van der Meij, zal er in oktober uit de mooiste verkoopkramen een winnaar worden gekozen die met 20 kinderen van de BSO een middagje SnowWorld Zoetermeer (inclusief materiaal) cadeau krijgt.

Maak op Aan de Bakdag een mooie foto van jullie kraam en upload deze op jullie actiepagina hier op deze website. Deel daarnaast ook een foto van jullie kraam op Instagram met #aandebakdag en vergeet @soskinderdorpen niet te taggen!

De winnende BSO’s krijgen vanzelf bericht van het Aan de Bakdag-team.